Tomb Raider: Începutul (2018) Online Subtitrat

Lara Croft a avut o relatie speciala cu tatal ei. Astfel ca atunci cand acesta a disparut ea a fost distrusa. Era doar o copila si nestiind ce s-a intamplat de fapt a crezut ca a fost abandonata. Acuma fiind la maturitate, ea isi cauta rostul in viata. Intr-o zi ea gaseste o cheie misterioasa care a fost ascunsa intr-un obicet pastrat bine.
Aceasta chei ii deschide camera plina cu secretele si cercetariile tatalui ei. Aici Lara gaseste si o filmare, filmare care a fost inregistrata de tatal ei, lasandu-i un mesaj special.
Tatăl ei îi spune faptul că a descoperit ceva de-o importanţă colosală, însă el nu a reuşit să-şi ducă la bun sfârşit cercetările. Lara încearcă să completeze toate piesele de puzzle lăsate în urmă de tatăl ei şi descoperă secrete antice care, dacă nu sunt oprite de la înfăptuire, au capacitatea de-a distruge lumea întreagă. Însă pentru a înţelege pe deplin gravitatea şi a opri răul antic din a pune stăpânire pe planetă, ea trebuie să plece în aventura vieţii sale, iar moartea o va pândi la fiecare pas.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *